Schade aan de auto? Bij Autoschade Twente helpen we je graag met deskundige medewerkers en persoonlijke hulp op maat. We hebben een uitgebreid autoschadebedrijf in Almelo (Harbrinkhoek) en zijn ook bereikbaar via de Autogroep Twente vestigingen in Almelo (Harbrinkhoek), Hengelo en Enschede. Zo kunnen we je in de regio Twente snel en vakkundig helpen met schade aan de auto. Meld direct auto schade, vraag een gratis vrijblijvende offerte voor schadeherstel aan of neem contact met ons op voor één van onze diensten. Onze medewerkers helpen je graag met het oplossen van schade aan je auto, groot of klein. Met een Allrisk verzekering of WA-verzekering, we helpen je graag om jou en de auto snel weer op de weg te krijgen. Bekijk onze diensten om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Schadeherstellers met meer dan 20 jaar ervaring

Al jaren is Autoschade Twente (voorheen Autoschade Jelle) onderdeel van de Autogroep Twente familie. Autoschade Twente is een universeel schadeherstelbedrijf voor alle automerken. De afgelopen jaren is er volop geïnvesteerd in mens en materieel. De werkplaats is helemaal up-to-date volgens de laatste technieken en richtlijnen. Zo is Autoschade Twente gereed voor de toekomst. Met vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede is er bovendien altijd een vestiging bij jou in de buurt!

Bij Autoschade Twente zijn we meer dan een autoschadebedrijf. Met onze service geven we graag net dat beetje meer. Omdat autoschade al vervelend genoeg is ontzorgen we je graag indien gewenst. Zo kunnen we klein schadeherstel op locatie aanbieden, een haal- en brengservice aanbieden of vervangend vervoer aanbieden. Zo zorgen we ervoor dat de schade aan de auto wordt gerepareerd en blijf jij mobiel. Wel zo fijn! Van een deukje in het portier tot grotere schade door bijvoorbeeld een aanrijding. Voor alle soorten schade kunt u bij ons terecht. Onze vakmensen maken gebruik van de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen. Hierdoor is uw auto na reparatie weer als nieuw.

BOVAG garantie

Autogroep Twente is aangesloten bij brancheorganisatie BOVAG en Schadegarant. Klanten krijgen daardoor BOVAG-garantie op alle uitgevoerde herstelwerkzaamheden. Dit betekent dat je recht hebt op 6 maanden BOVAG-reparatiegarantie, passend vervangend vervoer en onderhoud volgens fabrieksspecificaties krijgt (uitgevoerd door professionele monteurs). Bij de meeste schadegevallen ben je afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij. Autoschade Twente zorgt voor een correcte afhandeling van schade bij jouw verzekeraar. Niet voor niets zijn ze erkend schadehersteller. Kwaliteit is ons motto, uw auto weer als nieuw, met 4 jaar garantie én behoud van merkgarantie!

Altijd gratis vervangend vervoer

Van hagelschade tot uitdeuken en spuiten. Ongeacht hoe groot de schade. Bij Autoschade Twente werken ervaren schadeherstellers en autospuiters die elke schade de baas kunnen. Schade aan jouw auto is sowieso al vervelend, helemaal als je jouw auto een tijdje moet missen voor de herstelwerkzaamheden. Daarom krijg je bij Autoschade Twente gratis passend vervangend vervoer aangeboden, ongeacht hoe lang de herstelwerkzaamheden duren.