Klein schadeherstel bij auto’s verwijst naar herstelwerkzaamheden die worden uitgevoerd om relatief kleine beschadigingen aan een voertuig te repareren. Dit soort schade omvat meestal oppervlakkige schade die niet de algehele structuur of veiligheid van de auto in gevaar brengt. Voorbeelden van klein schadeherstel zijn onder andere:

Klein schadeherstel

Wat wij doen?

  • Deukreparatie: Het herstellen van kleine deuken in de carrosserie van de auto, zoals deuken veroorzaakt door winkelwagens, hagel of lichte botsingen.
  • Krassen: Het verwijderen van oppervlakkige krassen op de lak van de auto, vaak veroorzaakt door takken, sleutels of andere objecten.
  • Bumperreparatie: Reparaties aan de voor- of achterbumper van de auto na lichte aanrijdingen of stoten.
  • Lakwerk: Het opnieuw spuiten of bijwerken van de lak om kleine beschadigingen te verhelpen, zoals lakschilfers of verkleuring.
  • Ruitreparatie: Het repareren van kleine barstjes of sterretjes in de voorruit of zijruiten.

Minder ingrijpend en kosteneffectief

Klein schadeherstel is doorgaans minder ingrijpend en kosteneffectiever dan grootschalig schadeherstel, zoals het vervangen van volledige carrosseriedelen of chassisreparaties. Het is bedoeld om het uiterlijk van de auto te herstellen en kleine schade te repareren zonder de veiligheid of de prestaties van het voertuig in gevaar te brengen. Veel autowerkplaatsen bieden deze diensten aan om de auto van de klant in goede staat te houden en de waarde ervan te behouden.

Klein schadeherstel bij Autoschade Twente

Laat kleine schade aan je auto herstellen bij Autoschade Twente, maak direct een afspraak of bel direct naar 0546-873021.

Bekijk onze andere schadeherstel werkzaamheden:

Lees het laatste Autoschade Twente nieuws: