Heb je dat weleens meegemaakt? Je komt bij je auto en daar is ‘ie, een kras. Soms klein en bijna onopvallend, soms groot en prominent aanwezig. Vaak heb je geen idee hoe het gebeurd is. Bij Autoschade Twente begrijpen we de frustratie van krassen op je auto. Gelukkig kunnen wij je helpen. Wij herstellen krassen binnen één dag én tegen vaste prijzen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Motorkap polijsten

Verschillende krassen én aanpak

  • Ondiepe Kras Een kras waarbij de lak niet beschadigd is, noemen we een ondiepe kras. Je kunt dit controleren door met je nagel over de kras te gaan. Loopt je nagel niet vast? Dan kunnen we deze krassen verwijderen door te polijsten. Met een speciaal poetsapparaat schuren we een dun laagje lak weg, waardoor er een nieuwe glanzende laklaag ontstaat.
  • Diepe Kras Bij een diepe kras is de lak wel beschadigd. We kunnen deze krassen heel gericht en lokaal herstellen, een methode die we “spotrepair” noemen. We plakken het beschadigde deel van de auto af, schuren de kras en voorzien deze van een nieuwe grond- en laklaag. Als finishing touch poetsen we de plek op, zodat het lijkt alsof de kras er nooit heeft gezeten.

Krassen verwijderen is belangrijk

Krassen op je auto tasten niet alleen de uitstraling aan, maar kunnen op termijn ook ernstige gevolgen hebben. Diepe krassen kunnen leiden tot roestvorming, wat de structuur van je auto kan aantasten. Het is daarom essentieel om krassen te laten verwijderen door een specialist. Bij Autoschade Twente beschikken we over de juiste middelen en technieken om krassen te verwijderen, of het nu gaat om lichte krassen of diepe krassen. Laat ons je helpen om je auto weer te laten stralen als nieuw!

Krassen verwijderen bij Autoschade Twente

Maak een afspraak met ons om jouw krassen te laten verwijderen en je auto weer te laten schitteren of bel direct naar 0546-873021.

Bekijk onze andere schadeherstel werkzaamheden:

Lees het laatste Autoschade Twente nieuws: