Nieuws

Autoschade Twente ontvangt Erkend Duurzaam certificaat

Autoschade Twente is officieel Erkend Duurzaam gecertificeerd. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) en is het bewijs dat we duurzaam ondernemen in alle facetten van onze bedrijfsvoering. Het Erkend Duurzaam programma heeft ons geholpen beter inzicht te krijgen in duurzaamheid.

Duurzaamheid in alle aspecten

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gaat veel verder dan alleen het milieu. Ook de dienstverlening, het personeel, inkoop, financiën en communicatie zijn belangrijk. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan het duurzaam inrichten van onze werkplaats en het bedrijf. Duurzaam betekent ook dat er aandacht is voor het welzijn van de medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden. Duurzaam handelen is voor ons een belangrijke bedrijfswaarde.

Erkenning voor onze inspanningen

Met het Erkend Duurzaam certificaat garanderen wij toekomstbestendigheid, besparingen op energie en verlagingen in onze CO2-footprint. Hiermee nemen wij als bedrijf onze verantwoordelijkheid ten opzichte van mens, milieu en maatschappij. Samen met ons team leveren wij al jaren de nodige inspanningen om ons bedrijf milieuvriendelijk en energiezuinig te maken. Het certificaat Erkend Duurzaam is een mooie erkenning voor onze inspanningen en een aanmoediging om nog duurzamer te worden.

Autoschade Twente blijft zich inzetten

Met behulp van adviezen en besparingstips streven we ernaar om milieuvriendelijker te opereren en tegelijkertijd kosten te besparen. Autoschade Twente blijft zich inzetten voor een groenere toekomst en we zijn dankbaar voor de erkenning die we hebben ontvangen van Erkend Duurzaam. Samen werken we aan een duurzame en leefbare wereld voor de komende generaties. Voor meer informatie over onze duurzaamheidsinspanningen nodigen we je graag uit in onze schadeherstel vestiging in Almelo (Harbrinkhoek). Hier kun je onder andere ons cerfitficaat bekijken: